Nougat

Inici  Horari Carta 

Nougat

Inici     Productes   Carta

Pastisseria

En format individual, petit (3-4 persones), mitjà (6-8 persones), o gran (10-12 persones):

Pastisseria

En format individual, petit (3-4 persones), mitjà (6-8 persones), o gran (10-12 persones):

Carib

Mousse de mango i coco amb fruita de la passió sobre crumble de coco.

Xocolata - Canyella

Mousse de xocolata amb canyella, pessic “financier” i cruixent amb
sèsam.

Maresme

Mousse de llimona amb interior de maduixes del Maresme i spéculoos.

Melós 70’

Elaborat sense farina amb base de mousse de xocolata 61% amb toffee.

Carib

Mousse de mango i coco amb fruita de la passió sobre crumble de coco.

Xocolata - Canyella

Mousse de xocolata amb canyella, pessic “financier” i cruixent amb
sèsam.

Maresme

Mousse de llimona amb interior de maduixes del Maresme i spéculoos.

Melós 70’

Elaborat sense farina amb base de mousse de xocolata 61% amb toffee.

3 xocolates

Elaboració sense farina, amb els tres tipus de xocolata i encenalls de gianduja.

Enigmàtic Yuzu

Farcellet cruixent de pasta phyllo amb ganache de xocolata al toc de canyella.

Lemon Pie

La nostra tarta de llimona més global, elaborat amb una deliciosa crema de llimona i merenga.

Amor a 1ª vista

Creat un 14 de Febrer, és un mousse de xocolata del 61% cacau i cremós de gerds.

3 xocolates

Elaboració sense farina, amb els tres tipus de xocolata i encenalls de gianduja.

Enigmàtic Yuzu

Farcellet cruixent de pasta phyllo amb ganache de xocolata al toc de canyella.

Lemon Pie

La nostra tarta de llimona més global, elaborat amb una deliciosa crema de llimona i merenga.

Amor a 1ª vista

Creat un 14 de Febrer, és un mousse de xocolata del 61% cacau i cremós de gerds.

Tiramisú

Elaborat amb mousse de cafè, mascarpone i “melindros”.
.

Sareta

Postre “vintage” de pa de pessic amb crema de mantega i ametlla torrada.

Cheesecake

Versió en tartaleta amb mascarpone, cirera i gerds.

Crema Cirera

Mousse de crema cremada, amb cirera estofada, financier i crumble.

Tiramisú

Elaborat amb mousse de cafè, mascarpone i “melindros”.
.

Sareta

Postre “vintage” de pa de pessic amb crema de mantega i ametlla torrada.

Cheesecake

Versió en tartaleta amb mascarpone, cirera i gerds.

Crema Cirera

Mousse de crema cremada, amb cirera estofada, financier i crumble.

Carrer Sant Josep nº 15, 08302 – Mataró

Avis legal

Cookies

Carrer Sant Josep nº 15, 08302 – Mataró

Cookies

Avis legal

Scroll al inicio