L’última setmana d’Octubre preparem els tradicionals panellets per la castanyada, elaborats amb farina d’ametlla d’alta qualitat, sucre i ou. En trobareu de clàssics que mai poden faltar i algunes propostes noves tots els anys.
Panellets
Crema cirera
Maresme
Melós 70’
L’Hivern: Torrons i tortell de reis
A finals de novembre comencem a presentar els torrons que prepararem per nadal, els torrons de sempre, alguns vells coneguts que tornen i d’altres mai fets abans. A la botiga a més, trobareu tota una sèrie de productes per acompanyar els àpats importants de nadal i cap d’any, com les neules artesanes i els panettones.
La Primavera: temps de Pascua
Les mones de xocolata, gràcies a una feinada de moltes setmanes de dedicació, arriben 15 dies abans de dilluns de pasqua a la botiga convertint-la en un espai màgic de vida i colors. És la festa de la xocolata per excel.lència, figures de xocolata i mones de pastís al gust del client pels més menuts. ( i els no tan menuts)
L’estiu: revetlla de Sant Joan
A 23 de juny de cada any arriba la revetlla de Sant Joan, i a l’obrador ens preparem per oferir les nostres coques, de brioix o de full, amb fruita, amb crema, amb xocolata o cabell d’àngel, farcides o de llardons. Masses preparades amb cura, lenta fermentació i bona qualitat dels ingredients es la nostra recepta.